Välj en sida

Om oss

Vad är paceline?

Om du gillar njutningsfull cykling tror jag att du kommer uppskatta mina turer. Oavsett om ni är ett kompisgäng eller företag som vill sätt guldkant på tillvaron hjälper jag er att sätta ihop rätt upplevelse.

Mitt namn är Andreas Lingers. Idén om Paceline har sitt ursprung i kärleken till cykling och att vistas i naturen. Att dessutom kombinera dessa två gör att 1+1=3. Möjligheten till frihet är oändlig när man färdas på två hjul med dig själv som enda motor. Om du så bara tar dig runt hörnet, eller runt jorden så är cykeln ett lika aktuellt alternativ. Enkelheten i att bara kliva upp i sadeln och susa iväg har få mostsvarigheter. Variationen av cykling gör tjusningen ännu större. Det finns något för alla och själva upptäckandet och äventyret är för många en viktig ingridiens. och att uppleva naturen runt omrking dig är något de flesta cyklister

Jag startade Pacline 2021 för att fler ska få berika sina cykelerfarenheter. Fokuset ligger på att skapa en helhetsupplevelse där cykeln står i fokus, men där så mycket mer ingår. Maten, login naturen och inte minst sällskapet. Det skall vara lätt och njutbart att leva. Kommer du med på mina turer lovar jag dig en avslappnad och kravlös tillvaro där du kan lämna alla vardagsbekymmer på hemmaplan och bara ha det bra en stund. Jag hoppas vi ses!

Häng med!

Kontakt

telefon

+46 (0)70 396 11 43

Adress

Ulvkisbovägen 41

811 98 Österfärnebo